MijnSchoolinfo (MSI)

Ouders hebben met MSI altijd toegang tot alle school-informatie die op hun kind betrekking heeft. Met MSI is er nooit meer informatie ‘zoek’: nieuwsbrieven, huiswerk, informatiebriefjes, oudergesprekken, klassenlijsten, de jaarkalender, foto’s van evenementen, alles is terug te vinden op MSI!

Welke mogelijkheden zijn er voor u met Mijnschoolinfo?

• Ontvangen van gerichte informatie van de school (mailings) . Zit uw kind bijvoorbeeld in groep 2 of 5, dan ontvangt u alleen die informatie. Schoolbrede informatie ontvangt u  uiteraard altijd.
  • Nieuwsbrief per mail (inclusief een bijlage in PDF voor eventueel uitprinten).
  • Schoolgids per mail in PDF (PDF voor eventueel uitprinten).
  • Mededelingen per mail (inclusief een bijlage in PDF voor eventueel uitprinten).
  • Jaarkalender van school (eventueel te synchroniseren met uw eigen digitale agenda).
  • Groepsoverzichten (ook uit te printen).
  • Beheer van de adresgegevens van uw kind(eren), verzorgers en de oppas.
  • Raadplegen van de dagelijkse wetenswaardigheden op school.
  • Digitaal invullen van antwoordstrookjes.
  • Huiswerk van uw kind(eren) bekijken en uitprinten.
  • Archief van verzonden nieuwsbrieven, mededelingen.
  • Digitaal inplannen van start- en rapportgesprekken.
  • Berichten in/outbox (hiermee kan u 1 op 1 communiceren met een medewerker van de school, doorgaans de leerkracht)
  • U kunt via de Groepspagina en het fotoalbums van de groep inzien
  • Mijnschoolinfo App voor tablet en smartphone, voor zowel Apple, Android als Windows, gratis te downloaden door u.

Als u uw kind inschrijft op OBS Houtwijk, krijgt u van ons een inlogcode (uw mailadres) en een wachtwoord (zelf aan te passen). U kunt hiermee op de website van MijnSchoolinfo, www.mijnschoolinfo.nl, inloggen of u kunt inloggen op de app die u kunt downloaden in de App Store of via Google Apps.